Τελευταία Νέα

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Δωρεά 100.000.000 δολαρίων στη μάχη κατά του κορονοϊού


Σε συνέχεια σειράς σημαντικών δωρεών που έχει ήδη πραγματοποιήσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έρχεται να συμβάλει και στη μάχη κατά του κορονοϊού, προσφέροντας ένα γιγαντιαίο ποσό που αγγίζει τα 100.000.000 δολάρια.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να συνεισφέρει στην ανακούφιση των συνεπειών της πανδημίας, είτε σε κοινωνικό είτε σε οικονομικό επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της LiFO το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) επιτείνει τις προσπάθειές του για την αντιμετώπιση της κρίσης, δημιουργώντας τη Διεθνή Πρωτοβουλία Δράσης για τον COVID-19, ύψους 100.000.000 δολαρίων.

«Θεμέλιο της φιλοσοφίας μας είναι όχι να αναπληρώνουμε αλλά να βοηθάμε και να συμπληρώνουμε την κρατική μέριμνα.

Γι’ αυτό συνεργαζόμαστε στενά με τους δωρεοδόχους μας, τους ειδικούς συμβούλους μας και, φυσικά, με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, ώστε να επικεντρώνουμε τις δυνάμεις μας εκεί που θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί, άμεσα άλλα και σε βάθος χρόνου» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΙΣΝ.

Ουσιαστικά, με τη συγκεκριμένη δωρεά έρχεται να υποστηρίξει τομείς όπως: η έρευνα, η πρόληψη και η θεραπεία, η σίτιση, στήριξη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των «νοσοκομείων αναφοράς», ακόμη και των υπαλλήλων καθαριότητας αυτών, ψυχολογική υποστήριξη καθώς και να βοηθήσει καταλυτικά ως προς τις κοινωνικοοικονομικές ανάγκες που θα προκύψουν μόλις ξεπεραστεί η υγειονομική κρίση από την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.