Τελευταία Νέα

Αντιδήμαρχος δίνει απευθείας ανάθεση 25.000 ευρώ για site λόγω… covid και αγοράζει portal των 59 δολαρίων!

Χωρίς ντροπή!


Δείτε τι έγινε στον Δήμο Αχαρνών! Γαλάζιος αντιδήμαρχος οικονομικών υπέγραψε απευθείας ανάθεση λόγω… κορωνοϊού, ύψους 25.000 ευρώ για καινούργιο portal. Και παρέλαβε ένα site που στήθηκε σε template των 59 δολαρίων.

Αντιγράφουμε από το τοπικό site ΑΧΑΡΝΕΑ:

Βγήκε, λοιπόν, στον αέρα το νέο portal του Δήμου Αχαρνών. Με μία καθυστέρηση είναι η αλήθεια. Γιατί η σχετική απευθείας ανάθεση έγινε τον Νοέμβριο του 2020. Αλλά αυτό, όπως θα δείτε, είναι το λιγότερο.

Η απευθείας ανάθεση που υπογράφει με υπερηφάνεια ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μιχάλης Βρεττός είναι χορταστική. 24.614 ευρώ είναι αυτά!

Πάμε, τώρα, στα ακόμη πιο ωραία. Υπάρχει ένα διαδικτυακό εργαλείο που σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις αν ένα site είναι φτιαγμένο επαγγελματικά (και επομένως μπορεί να δικαιολογηθεί το υψηλό κόστος κατασκευής τους) ή είναι στημένα σε φτηνιάρικα, ετοιματζίδικα templates των 50, 60 ευρώ.

Και μαντέψτε τι συμβαίνει στην περίπτωση του νέου site του (υπερήφανου) δήμου Αχαρνών για το οποίο υπέγραψε ο (υπερήφανος) αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών απευθείας ανάθεση 24.614 ευρώ!

Δυστυχώς, σωστά μαντέψατε.

Kαι η τιμή του;

59 δολάρια δηλαδή 50 ευρώ! Καλά είναι! Και υπερήφανα!

Όποιος δεν μπορεί να το πιστέψει και θέλει να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, μπορεί να μπει εδώ https://gochyu.com/drupal-detector

Αυτές είναι δουλίτσες, κύριοι. Ομορφες, ξηγημένες, νοικοκυρεμένες!

Καμαρώστε και στο βίντεο το έτοιμο θέμα των 59 δολαρίων δίπλα στο πανάκριβο πόρταλ των 25.000 ευρώ στο οποίο απλώς αναπροσαρμόστηκε το περιεχόμενο και οι φωτογραφίες…

Και υπάρχει και κάτι ακόμη. Στην απευθείας ανάθεση αναγράφεται ότι αυτή έγινε με βάση και αυτό το άρθρο:

Ανακεφαλαίωση: Δώσαμε με απευθείας ανάθεση 25.000 ευρώ, πήραμε ένα σάιτ ετοιματζίδικο των 50 ευρώ και η απευθείας αυτή ανάθεση έγινε με βάση ένα άρθρο που κάνει λόγο για “την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας, απολύμανσης και φύλαξης των κτιρίων που υπάγονται στην αρμοδιότητά της, η χρονική διάρκεια των οποίων δεν μπορεί να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.