Τελευταία Νέα

Καταγγελία του συλλόγου υπαλλήλων περιφέρειας Αττικής: Το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη του κεντρικού τομέα Γιώργου Δημόπουλου παρεμβαίνει στην υγειονομική υπηρεσία για να μην σφραγιστούν μαγαζιά που βρομάνε

Έχουμε απορία εάν θα υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα για τα έργα και τις ημέρες των στελέχων της διοίκησης Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, κάποια στιγμή! 



Αυτήν την φορά ο σύλλογος υπαλλήλων της περιφέρειας κρέμασε στα μανταλάκια έναν αντιπεριφερειάρχη με επίσημη καταγγελία του! 

"Είναι χαρακτηριστική η συστηματική παρέμβαση από το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα πχ στη Δ/νση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Κ.Τ. 

Με τηλεφωνήματα στη Διεύθυνση της υπηρεσίας «παραγγέλνουν» να «παγώσουν» έγγραφα που συντάσσουν οι Επόπτες Δημόσιας Υγείας και να μην πάρουν υπογραφή, για να εξυπηρετήσουν γνωστούς τους κλπ. 

Έτσι δόθηκε «εντολή» να μην προχωρήσει η σφράγιση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο οι Επόπτες έκριναν ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία (!), καθώς και άλλες υποθέσεις που καταμαρτυρούν συνάδελφοι." 

Μπορεί βέβαια λέμε ο αντιπεριφερειάρχης Δημόπουλος Γιώργος να μην ξέρει τίποτα για το έγκλημα. Τώρα που το έμαθε όμως τι λέει; 

Τωρα που το έμαθε όμως τι λέει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.