Τελευταία Νέα

Μετακλητός ο 'αντικρατιστής' πρώην βουλευτής Ψαριανός

 Ο Γρηγόρης Ψαριανός, πρώην βουλευτής με τρία νυν και πρώην κοινοβουλευτικά κόμματα και συγκεκριμένα τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΔΗΜΑΡ και το ΠΟΤΑΜΙ, είναι ο νέος μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου. Υπενθυμίζεται ότι στις βουλευτικές εκλογές του 2019, ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ωστόσο δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Όπως αναφέρει και το σχετικό ΦΕΚ, «με την απόφαση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 45 έως 48 του ν. 4622/2019 «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α’ 133), του κεφαλαίου Β του ν. 4354/2015 «Διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες διατάξεις εφαρμογής της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» (Α’ 176), όπως ισχύουν, και το π.δ. 83/2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α’ 121), προσλαμβάνεται από 1-11-2020 ο Γρηγόριος Ψαριανός του Νικολάου

(ΑΔΤ: Χ548496) σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, με ΜΚ 13 της ΠΕ κατηγορίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός, πέρα από το πέρασμά του από μεγάλο ιδεολογικοπολιτικό φάσμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής, ήταν, μέχρι πρότινος όπως φαίνεται, μεγάλος πολέμιος του δημοσίου και των αντίστοιχων προσλήψεων.

Παλαιότερα, ο φανατικός “αντικρατιστής”, όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται, έκανε ερωτήσεις στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για «τις στρατιές των μετακλητών του Μαξίμου». Συγκεκριμένα, στις 7 Ιουνίου 2016, ζητούσε από τον Αλέκο Φλαμπουράρη στοιχεία για τον αριθμό των μετακλητών. Σήμερα ο τιτάνιος αγώνας του δικαιώθηκε. Έγινε ο ίδιος κρατικός υπάλληλος και μετακλητός. Μέχρι αυτή τη στιγμή βέβαια δεν έχει διαγράψει τον λογαριασμό του στο Twitter που με μία απλή ανάγνωση των αναρτήσεων του, μπορεί κάποιος να καταλάβει τι γίνεται.

Μάλιστα ο διορισμός του άλλοτε κρατικοδίαιτου δημοσιογράφου και έπειτα πολιτικού, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων φτάνοντας ακόμα και στο νούμερο ένα των τάσεων στο twitter, με τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να παραθέτουν αναρτήσεις του, στις οποίες επιτιθόταν στο ελληνικό Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.