Τελευταία Νέα

«Το φαγοπότι συνεχίζεται» – Κατηγορίες Πολάκη για απευθείας ανάθεση σε νεοσύσταση εταιρεία

 «Όσο για τους σκοπούς της εταιρείας, όπως προκύπτει από το καταστατικό της κάνει τα πάντα και συμφέρει. Από αγοραπωλησίες ακινήτων μέχρι υπηρεσίες σωματικές ευεξίας…» αναφέρει


Μια ακόμη αναφορά για νέα απευθείας ανάθεση σε νεοσύσταση εταιρεία έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, βάζοντας στο στόχαστρό του τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη.

«Το φαγοπότι συνεχίζεται», υπογραμμίζει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στο Facebook και στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι ανατέθηκε σε νεοσύσταση εταιρεία «η πλήρης καταγραφή του συνόλου του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της “Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε.” στα πλαίσια της μετεγκατάστασής της σε νέο κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού αρ. 194 στην Αθήνα».

«Ας δούμε ποια είναι η εταιρεία: Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΓΕΜΗ, η εταιρεία συστάθηκε στις 20/11/2020 και όπως προκύπτει από το σώμα της απόφασης υπέβαλε προσφορά για το έργο στις 25/11/2020 (πού τη βρήκανε ακόμη δεν είχε συσταθεί καλά καλά…). Όσο για τους σκοπούς της εταιρείας, όπως προκύπτει από το καταστατικό της κάνει τα πάντα και συμφέρει. Από αγοραπωλησίες ακινήτων μέχρι υπηρεσίες σωματικές ευεξίας…», καταγγέλλει ο κ. Πολάκης.

«Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε οικονομικό φιλελευθερισμό με κρατικό χρήμα… Με λίγα λόγια για μια ακόμη φορά έχουμε απευθείας ανάθεση σε εταιρεία – φάντασμα που συστήνεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή», τονίζει στην ανάρτησή του και παραθέτει σχετικά έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.