Τελευταία Νέα

Μετά τις 'λίστες' Πέτσα και Παπαστεργίου τη δική του λίστα τώρα ετοιμάζει και το Υπουργείο Υγείας!

 Μετά τις προκλητικές λίστες Πέτσα και την καμπάνια ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, τη λίστα του προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου για τη διαφημιστική προβολή της ΚΕΔΕ σχετικά με τις δράσεις της στην αντιμετώπιση του ιού, έρχεται τώρα και λίστα από το υπουργείο Υγείας για την καμπάνια αναγκαιότητας του εμβολιασμού.


Στόχος πάντα -αν και δεν ομολογείται επισήμως αλλά πλέον έχει καταστεί κραυγαλέος- δεν είναι άλλος από την χειραγώγηση της ενημέρωσης.

Με στόχο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, τη διαμόρφωση «θετικής πεποίθησης και ενεργού συμμετοχής των πολιτών στον εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού», το υπουργείο Υγείας ετοιμάζει εκστρατεία ενημέρωσης στα βήματα της «λίστας Πέτσα», χωρίς να ανακοινώσει λεπτομέρειες για το ποσό που θα διατεθεί. 

Η νέα αθλιότητα πέρασε πονηρά υπό συνθήκες μυστικότητας στον άσχετο νόμο περί «Αναδιοργάνωσης του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων».

Συγκεκριμένα στο άρθρο 74 με τίτλο «Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού Covid-19» αναφέρεται ότι το υπουργείο Υγείας ως το τέλος Ιουνίου του 2021 θα οργανώσει εθνική εκστρατεία εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού με αντικείμενο τη διαμόρφωση θετικής πεποίθησης και ενεργού συμμετοχής των πολιτών στον εμβολιασμό έναντι του φονικού ιού.

Είναι ενδιαφέρον ότι η επιτροπή θα απευθύνει πρόσκληση για χρονικό διάστημα πέντε ημερών και στη συνέχεια θα ακολουθηθεί η διαδικασία της απευθείας διαπραγμάτευσης, κάτι που συνηθίζει η παρούσα κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.