Τελευταία Νέα

Απόδειξη της ρουσφετολογικής βουλιμίας Πατούλη οι προσλήψεις στην Περιφέρεια Αττικής - Ποιούς προσέλαβε

Απόδειξη της ρουσφετολογικής βουλιμίας Πατούλη οι προσλήψεις στην Περιφέρεια Αττικής με πρόσχημα την πανδημία.

👉 Οι πρόσφατες προσλήψεις 400 και πλέον συμβασιούχων στην Περιφέρεια Αττικής, με αδιαφανείς διαδικασίες και με πρόσχημα τον covid-19, αποδεικνύουν όχι μόνο τη ρουσφετολογική βουλιμία αλλά και την έλλειψη ενός στοιχειώδους σχεδίου της Διοίκησης του κ. Πατούλη για την αντιμετώπιση της πανδημίας

👉 Ειδικότερα η Διοίκηση της Περιφέρειας με τη σύμπραξη για ακόμη μία φορά της παράταξης της κ. Δούρου:

👉 Εξέδωσε προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού «ξεχνώντας» να καθορίσει κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφίων (όπως είναι η εμπειρία και ο χρόνος ανεργίας). Και αυτό σε αντίθεση με όσα προβλέπονταν σε όλες τις προηγούμενες προκηρύξεις κατά το παρελθόν, τόσο της Περιφέρειας όσο και άλλων φορέων του Δημοσίου που προσλαμβάνουν προσωπικό για την αντιμετώπιση της κρίσης

👉 Όρισε ως μέλη της Επιτροπής για την υποτιθέμενη «αξιολόγηση» των υποψηφίων – αυτής για την οποία «ξέχασαν» να βάλουν κριτήρια - όχι τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας αλλά αιρετούς, συμβούλους της παράταξης Πατούλη. Έπρεπε προφανώς να διασφαλιστεί ότι ΟΛΑ τα αιτήματα για ρουσφέτια θα ικανοποιηθούν…

👉 Αντί να προσληφθούν στην πλειονότητά τους εξειδικευμένα άτομα και σε κλάδους σχετικούς με την πανδημία (όπως επόπτες δημόσιας υγείας, ιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί κλπ.) δόθηκε έμφαση στην πρόσληψη διοικητικών γραμματέων, δηλαδή… δακτυλογράφων και αρχειοθετών, καθώς και υπαλλήλων Διοικητικού-Λογιστικού, ακόμα και υπάλληλων κλάδου Νομικής! Προφανώς για τον κ. Πατούλη o covid αντιμετωπίζεται κατά βάση με δακτυλογράφους, λογιστές και νομικούς …

👉 Και αυτό το έκανε χωρίς να έχει έγγραφες εισηγήσεις των υπηρεσιών της Περιφέρειας για τις ειδικότητες που απαιτούνται στις υπηρεσίες και τα κενά αναφορικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας.

👉 Η Επιτροπή «Αξιολόγησης» πέτυχε το…ακατόρθωτο: να αξιολογήσει 3.000 αιτήσεις σε δύο ημέρες. Προφανώς δεν χρειάστηκε παραπάνω χρόνος για να γίνει η αντιπαραβολή των ονομάτων που είχαν προαποφασισθεί ότι θα προσληφθούν με τη λίστα όσων συμμετείχαν στη διαδικασία.

👉 Σημαντικό όμως είναι η κοροϊδία όσων υπέβαλαν υποψηφιότητα χωρίς να έχουν «μπάρμπα στη Κορώνη».

Από τις 403 συνολικά προσλήψεις οι 188 αφορούν εκείνους που συνεχίζουν, επαναπροσλαμβάνονται – είχαν προσληφθεί επί πανδημίας. Στις υπόλοιπες 215 ο κ. Πατούλης βολεύει, χωρίς υπερβολή, όλα τα δικά του παιδιά δίνοντας ένα δείγμα γραφής για το πως αντιλαμβάνεται το κράτος και την περιουσία του ελληνικού λαού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι προσλήφθηκε 

-η κόρη του γνωστού προέδρου Διαμαντή Ηλιάδη (Σχολές οδηγών) και υποψήφιου του κ. Πατούλη, Ηλιάδη Αμφιτρίτη,

 -ο γιος του στελέχους του Γ. Σγουρού, υποψήφιου με το ψηφοδέλτιο Πατούλη, τμηματάρχη Περιφέρειας και πρ. Προέδρου του Συνδ. Λαϊκών Αγορών Χάρη Πασβαντίδη. Σημείωση με νόημα ο μπαμπάς Πασβαντίδης, το 1991, όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ είχε γράψει βιβλίο με τίτλο «ο Εφιάλτης» κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 

-Η υποψηφια δημ. σύμβουλος Ηλιούπολης με Βαλασόπουλο, Μάρη Κυριακή του Εμμανουήλ,

- Η υποψήφια Πειραιά με την Ένωση Κεντρώων Ακρίβου Σωτηρία, (συμπρόεδρος του κομματιδίου «Πράσινο Κίνημα» που στην Περιφέρεια συνέπραξε με την Παράταξη Πατούλη υιοθετώντας αρχές και πολιτικές της.)

 -ο γιος του Τμηματάρχη Περιφέρειας Αττικής στα έργα Φύλλας Θεόδωρος, 

-η κόρη του Διευθυντή Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Μπεκούλη Ελένη του Χρίστου, 

-η υποψήφια με το Κίνημα του Γ. Παπανδρέου στη Β Αθήνας πρώην υπάλληλο της γ.γ. Πρωθυπουργού Σαλαμάνου Ιωάννα του Γεωργίου, 

-η υποψήφια με Γιάννη Γκίκα - Συμμαχία για το Αιγάλεω Δηλέ Άννα του Κων/νου, 

-η υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι με το "Μαρούσι - Καθαρή Γραμμή" Σμπόνια Αντιγόνη - Χριστίνα του Ανδρέα, 

-ο αρθρογράφος e-ota Διερωνίτης, 

-ενώ υπάρχει και κάποιος Κουμουτσάκος Αναστάσιος χωρίς να γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια σχέση με τον τον κ. Κουμουτσάκο ή πρόκειται για απλή συνωνυμία. 

Παράλληλα αν κάποιος επιχειρήσει να ψάξει για παράδειγμα στο fb ή το google τα υπόλοιπα ονόματα θα διαπιστώσει μια σατανική συνωνυμία των περισσοτέρων με ιατρούς μέλη του ΙΣΑ όπου προεδρεύει ο κ. Πατούλης.

Το πιο «ωραίο» απ’ όλα είναι ότι η επιλογή των ανθρώπων αυτών έγινε κατόπιν αξιολόγησης και επιλογής από τριμελή επιτροπή, η οποία συγκροτήθηκε για τον σκοπό αυτό στην Περιφέρεια Αττικής, αποτελούμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Κόκκαλη Βασίλειος (Πρόεδρος),

την Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κουρή Μαρία (μέλος) και την εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο για θέματα Κοινωνικής Μέριμνας, Λεονάρδου Πολυτίμη (μέλος).

Αποτελείται δηλαδή από 2 αντιπεριφερειάρχες και μία εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο, στενοί συνεργάτες όλοι τους του κ. Πατούλη. Η εν λόγω επιτροπή ολοκλήρωσε το έργο της, σε χρόνο ρεκόρ, αξιολογώντας περίπου 3.500 αιτήσεις!

Στην απόφαση συγκρότησης μάλιστα ορίζεται ότι η επιλογή των προσληφθέντων θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια της ανακοίνωσης πρόσληψης η οποία ανακοίνωση δεν έχει κριτήρια! 

Ακόμη πιο χαρακτηριστικό των διάτρητων διαδικασιών είναι ότι η Περιφέρεια έδωσε προθεσμία μίας (1) ημέρας και λίγων ωρών για την υποβολή αιτήσεων: η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στις 17.01.2021 και ώρα 18:24 και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εξέπνευσε στις 19.01.2021 και ώρα 12:00, όπως μαρτυρά η χρονοσήμανση της ηλεκτρονικής υπογραφής της ανακοίνωσης πρόσληψης!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.