Τελευταία Νέα

Αποκάλυψη σοκ από τον Άδωνι: Ο ΣυΡιζΑ μας εκβιάζει με βιολογικό όπλο!

 Για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας κατηγορεί τον ΣυΡιζΑ ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του, ο ΣυΡιζΑ χρησιμοποιεί τον κορονοϊό ως βιολογικό όπλο για να εκβιάσει την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον υπουργό, ο ΣυΡιζΑ διασπείρει τον ιό με δόλο, προκειμένου η πανδημία να χειροτερέψει, η κυβέρνηση να πάρει κι άλλα μέτρα, ο κόσμος να νευριάσει και έτσι η κυβέρνηση να στερηθεί ψήφους.

Οι δημοσιογράφοι δυστυχώς δεν ρώτησαν τον Άδωνι Γεωργιάδη, «πως είναι δυνατόν να εκβιάζει ο ΣυΡιζΑ τώρα για να σκληρύνουν τα μέτρα, αλλά τα ίδια μέτρα να έχουν ληφθεί και πέρυσι τέτοιο καιρό με μηδενικά κρούσματα»;

Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή ο Άδωνις Γεωργιάδης καταγγέλλει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με δράστη τον ΣυΡιζΑ. Υπό αυτή την έννοια δεν θα πρέπει να παρέμβει απλώς εισαγγελέας, αλλά το διεθνές δικαστήριο της Χάγης. Αν και κάποιοι κακοπροαίρετοι θεωρούν ότι πρέπει να παρέμβει το 166. Κάποιοι όμως ακόμα πιο υποψιασμένοι, θεωρούν ότι αυτή η δήλωση του Άδωνι είναι προπομπός της ένταξης του στον ΣυΡιζΑ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όποτε ο Άδωνις κατηγόρησε κάποιον με τέτοιο τρόπο, έπειτα τον αγάπησε και τον αγκάλιασε. Ποιος θα ξεχάσει όταν κατηγορούσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τη Νέα Δημοκρατία καθώς και τους ψηφοφόρους τους για κλοπή δημοσίου χρήματος.

Τελοσπάντων, η ιστορία θα δείξει. Διαβάστε την δήλωση του κυρίου Γεωργιάδη, ακολουθεί και το σχετικό ηχητικό από την συνέντευξη όπου τα είπε.:

«Εδώ, είμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής.

Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα.

Και μετά να βγαίνουν και να κατηγορούν την κυβέρνηση για την καραντίνα. Αυτό το εξήγησα πολύ ωραία για όσους δεν το είχαν καταλάβει, γιατί κάποιοι καλόπιστοι μπορεί να μην μπορούσαν να πιστέψουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εκβιάζει την Ελλάδα με ένα βιολογικό όπλο όπως είναι ο ιός, και το είπε ο κ. Κυρίτσης»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.