Τελευταία Νέα

Project Wolverine: Το φιλόδοξο σχέδιο της Google που υπόσχεται… υπεράνθρωπη ακοή

 Οι πρωτότυπες συσκευές όπως πάντα είναι ογκώδεις και εξέχουν από το αυτί, ενώ διαθέτουν πολλά μικρόφωνα, αλλά οι μηχανικοί έχουν καταφέρει να μειώσουν το μέγεθος σε αποδεκτά επίπεδα. Στο project συμμετέχουν και αρκετοί από τεχνολογικές εταιρίες ακουστικών βοηθημάτων.Ένα νέο project, που υπόσχεται υπεράνθρωπη ακοή, φαίνεται να επεξεργάζεται η Google.

 Μάλιστα, ανώνυμες πηγές έδωσαν λεπτομέρειες για το πρόγραμμα που είχε την κωδική ονομασία Wolverine.

Ανέφεραν πως προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο για να απομονώσουν συγκεκριμένες φωνές μέσα σε ένα γεμάτο με ανθρώπους δωμάτιο για να μπορεί κανείς να ακούσει κάποιον συγκεκριμένα σε ένα θορυβώδες περιβάλλον ακόμα κι αν είναι στην άλλη άκρη του δωματίου.

Οι πρωτότυπες συσκευές όπως πάντα είναι ογκώδεις και εξέχουν από το αυτί, ενώ διαθέτουν πολλά μικρόφωνα, αλλά οι μηχανικοί έχουν καταφέρει να μειώσουν το μέγεθος σε αποδεκτά επίπεδα. Στο project συμμετέχουν και αρκετοί από τεχνολογικές εταιρίες ακουστικών βοηθημάτων.

Παρόλο που η εμφανής χρήση μιας τέτοιας συσκευής είναι άτομα με προβλήματα ακοής όπως βαρήκοοι ή κωφοί, η ομάδα της Alphabet δεν περιορίζεται σε μία συσκευή ή ένα τύπο χρήσης και προσπαθεί να διευρύνει τις χρήσεις για να προσφέρει ένα πετυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο με πολλές συσκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.