Τελευταία Νέα

Τιτλοποίηση δανείων 6,1 δισ της Εθνικής με τίμημα 145 με 165 εκατ - Εσάς σας κάλεσε η εισπρακτική?

 Κύκλοι της Εθνικής υποστηρίζουν ότι θα ανέμεναν τίμημα μεταξύ 145 με 165 εκατ ευρώ για την τιτλοποίηση των 6,1 δισ. της Εθνικής τράπεζας ονόματι Frontier.Μια πολύ ενδιαφέρουσα τιτλοποίηση 6,1 δισεκ. ευρώ NPEs από την Εθνική τράπεζα κρίνεται στις 7 Ιουνίου 2021.

Με βάση τις μη δεσμευτικές προσφορές που είχαν υποβληθεί η Intrum είχε δώσει τη μεγαλύτερη προσφορά 145 εκατ., ακολουθούμενη από την DoValue – Bain Capital – Fortress με 135 εκατ. και πλησίον αυτών των προσφορών κινήθηκαν και οι Davidson Kempner – Cepal της Alpha Bank και Quantum της Qualco.

Αν και είναι πολύ επισφαλές να αναφερθεί ποιος θα κερδίσει στη διαγωνιστική διαδικασία εντούτοις φαίνεται ότι θα είναι μια μάχη μεταξύ του σχήματος DoValue – Bain Capital – Fortress και της Intrum.

Αυτό φαινόταν έως πρότινος καθώς στο στρατόπεδο της Bain και Frotress επικρατεί προβληματισμός για το κατά πόσο πρέπει να δοθεί υψηλό τίμημα.

Κύκλοι της Εθνικής υποστηρίζουν ότι θα ανέμεναν τίμημα μεταξύ 145 με 165 εκατ ευρώ για την τιτλοποίηση των 6,1 δισ. της Εθνικής τράπεζας ονόματι Frontier.

Η ιδιαιτερότητα της τιτλοποίησης αυτής είναι ότι διαθέτει μεγάλης εξασφάλισης περιουσιακά στοιχεία.

;Oπως καταλαβαίνετε μετά το πέρας της τιτλοπoίησης θα αρχίσουν τα τηλέφωνα και οι διαταγές πληρωμής γιa την είσπραξη ολόκληρου του ποσού που πωλείται 'έναντι πινακίου φακής' στα fund.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.