Τελευταία Νέα

Ron Paul institute: Το Bitcoin να εξεταστεί σοβαρά – Οι κεντρικές τράπεζες είναι διεφθαρμένες και θα αποτύχουν

 Το Bitcoin πρέπει να εξεταστεί σοβαρά αναφέρει το Ron Paul institute και ο πρώην γερουσιαστής Ron Paul ο οποίος συμμετείχε σε συνέδριο στο Μαϊάμι για το Bitcoin που ξεκίνησε 4 Ιουνίου και ολοκληρώνεται 5 Ιουνίου 2021.



Το Bitcoin έχει τρέχουσα αξία 37.800 δολάρια ή συνολική κεφαλαιοποίηση 709 δισεκ. δολάρια ενώ η αγορά των κρυπτονομισμάτων που φθάνουν τα 5.232... αγγίζει τα 1,72 τρισεκ. δολάρια σε αξία. 

Ο Ron Paul τάχθηκε ενάντια στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ την FED και είπε ότι πρέπει να απορριφθεί.

Το Bitcoin πρέπει να εξεταστεί σοβαρά δήλωσε ο πρώην γερουσιαστής του Τέξας.

Ο Ron Paul κατηγόρησε την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ λέγοντας ότι το Bitcoin πρέπει να «εξεταστεί σοβαρά», δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης της οικονομίας και της νομισματικής πολιτικής της Fed.

Η τρέχουσα νομισματική πολιτική των ΗΠΑ είναι καταστροφή και ότι η κεντρική τράπεζα πρέπει να διαλυθεί καθώς δεν ασκεί νομισματική πολιτική αλλά έχει αντικαταστήσει τις κυβερνήσεις.

Σχετικά με την πρόταση προϋπολογισμού του Προέδρου Biden ύψους 6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων - που θα ήταν η μεγαλύτερη δαπάνη σε ομοσπονδιακό επίπεδο μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο - ο Ron Paul είπε ότι η τρέχουσα οικονομική πολιτική δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη.

«Τα προβλήματα θα επιδεινωθούν» είπε σε ένα ενθουσιώδες κοινό.

Υπάρχουν πολλά δωρεάν χρήματα που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες, και είναι όλα ψεύτικα τα μέσα πολιτικής διαφθοράς κάνουν πάρτι.

Δωρεάν χρήματα σημαίνει είτε ότι τα εκτυπώνουν είτε τα κλέβουν και πρόσθεσε: Δεν χρειαζόμαστε την Ομοσπονδιακή Τράπεζα την FED, είναι χτισμένη πάνω στην διαφθορά και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να την ξεφορτωθούμε.

Το πακέτο τόνωσης της κυβέρνησης των ΗΠΑ που ξεκίνησε το 2020 για να αντιμετωπίσει τις οικονομικές επιπτώσεις της καραντίνας ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορωνοϊού έχει εκτροχιαστεί.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεσμεύτηκε έκτοτε να δαπανήσει περισσότερα - κάτι που οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων πιστεύουν ότι θα προκαλέσει τελικά τον πληθωρισμό, την πτώση του δολαρίου και τη μαζική υιοθέτηση του Bitcoin.

Ο Ron Paul, υποστήριξε ότι το Bitcoin πρέπει να είναι απαλλαγμένο από κυβερνητικές παρεμβάσεις, πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει πολλά για τα κρυπτονομίσματα, αλλά ότι θα μπορούσαν τα κρυπτονομίσματα να παρέχουν λύσεις σε αυτό που θεωρεί προβληματικές κυβερνητικές δαπάνες.

«Οι κυβερνητικές δαπάνες θα λειτουργήσουν καλά για το Bitcoin», τόνισε.

Το Bitcoin πρέπει να εξεταστεί καλύτερα.

Το συνέδριο Bitcoin του 2021 στο Μαϊάμι διεξάγεται μεταξύ 4 και 5 Ιουνίου 201 και αναμένεται να παραβρεθούν πάνω από 50.000 άτομα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter Jack Dorsey, ο συνιδρυτής της MicroStrategy Michael Saylor και ο επαγγελματίας Tony Hawk είναι προσκεκλημένοι ομιλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.