Τελευταία Νέα

«Battle of the couples»: Πάνω από 6.000 ζευγάρια έχουν δηλώσει συμμετοχή στο νέο reality

 Για μια θέση στον ήλιο! Τραγική πλέον είναι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και οι Έλληνες μέσα στην ανεργία και την πανδημία έχουν εναποθέσει την ελπίδα τους στην τηλεόραση!


Πλέον όμως δεν δηλώνουν συμμετοχές σε reality και τηλεπαιχνίδια μόνοι τους, αλλά μαζί με το… έτερόν τους ήμισυ, αφού η πεινά μοιράζεται στα δύο! Περισσότερα από 6.000 ζευγάρια έχουν δηλώσει συμμετοχή για να λάβουν μέρος στο νέο reality του Alpha «Battle of the couples» (H μάχη των ζευγαριών). Πρόκειται για ρεκόρ συμμετοχών, αφού μόλις μέσα σε λίγες εβδομάδες, με το που βγήκε δηλαδή το τρέιλερ στον «αέρα του σταθμού», έγινε χαμός!

Απ’ ό,τι φαίνεται από τον αριθμό συμμετοχών, υπάρχουν πολλά ζευγάρια που είναι σίγουρα για την αγάπη τους και θέλουν να τη δοκιμάσουν στις κακουχίες. Βέβαια, το έπαθλο των 100.000 ευρώ είναι πολύ καλό δέλεαρ για τον οποιαδήποτε. Έτσι, 12 ερωτευμένα ζευγάρια θα συγκατοικήσουν σε μία πολυτελή βίλα και θα αναμετρηθούν σε διάφορες πνευματικές αλλά και σωματικές δοκιμασίες. Οσο για τον παρουσιαστή; Ακούγονται έντονα τα ονόματα των Τανιμανίδη και Αγγελόπουλου, ενώ υπάρχει και τρίτο αουτσάιντερ που ίσως κάνει την έκπληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.