Τελευταία Νέα

Γαλάζιοι βουλευτές επικρίνουν Χρυσοχοΐδη - Μητσοτάκη για πορείες και πανδημία

 Μαίνονται οι εσωτερικές συγκρούσεις στη Νέα Δημοκρατία, με βουλευτές και ευρωβουλευτές να αναλαμβάνουν ρόλο «ελεύθερου σκοπευτή».


Η εσωστρέφεια στην οποία δείχνει να βρίσκεται το κυβερνητικό κόμμα μετά τη δημόσια παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά συνεχίζεται, και χθες είχαμε σειρά διαφοροποιήσεων από προβεβλημένα στελέχη του κόμματος.

Ο πρώτος στόχος ήταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, που δέχθηκε πυρά από τους Κωνσταντίνο Μπογδάνο και Κωνσταντίνο Κυρανάκη -συντονισμένα κατά πάσα πιθανότητα-, λόγω της ανοχής που η ΕΛ.ΑΣ. επέδειξε στις πορείες που οργάνωσε η Aριστερά στο κέντρο της Αθήνας, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση προσανατολίζεται να κλείσει ξανά το λιανεμπόριο.

«Κλείνουμε επιχειρήσεις, καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια, μουσεία, πολιτιστικούς χώρους, εκκλησίες, τους ανθρώπους σπίτια τους, γιατί; Για να επιτρέπουμε μερικές εκατοντάδες αντικοινωνικοί να βγαίνουν κάθε λίγο παγανιά; Με την Αθήνα στο κόκκινο; Λάθος μας» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Τον ίδιο επικριτικό τόνο είχε και η παρέμβαση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, που τόνισε ότι ο κόσμος ψήφισε τη Νέα Δημοκρατία για να βάλει τέλος στην ασυδοσία της Αριστεράς και όχι για να συνεχίσουν να παραβιάζουν κανόνες που σέβονται όλοι οι υπόλοιποι Ελληνες. «Αδιανόητο να παραμένουν επιχειρήσεις κλειστές και εργαζόμενοι σε αναστολή, όταν επιτρέπονται τέτοιες εικόνες» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.