Τελευταία Νέα

Πατούλης: Και στήριζε αλλά και… δεν στήριζε το επίμαχο συνέδριο για τη γονιμότητα

 Μια… ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο επίμαχο -και πλέον αναβληθέν- συνέδριο για τη γονιμότητα που θα πραγματοποιούταν στα Ιωάννινα, μοιάζει να έχει η Περιφέρεια Αττικής.


Απαντώντας στην παράταξη της Ρένας Δούρου «Δύναμη Ζωής», η οποία σε ανακοίνωσή της ζητούσε να μάθει σε τι συνίστατο η «υποστήριξη» της Περιφέρειας Αττικής στο συνέδριο, το προκάλεσε έντονες τριβές με την προσέγγισή του προς τις γυναίκες και τις αποσύρσεις, τόσο της αιγίδας της Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και άλλων φορέων και συνέδρων, η ανακοίνωση της Περιφέρειας μάλλον δείχνει να θέλει να τα… έχει καλά με όλους.

Έτσι, αφού κατηγορεί την «Δύναμη Ζωής» για λαϊκισμό, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «θεωρούμε αυτονόητη τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής σε πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την ανάδειξη κι αντιμετώπιση ενός από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα, όπως είναι το δημογραφικό πρόβλημα.

Εξίσου αυτονόητη είναι και η απόσυρση της στήριξης που παρέχουμε, όταν οι διοργανωτές τέτοιων πρωτοβουλιών προσεγγίζουν το ζήτημα με τρόπο που προσβάλλει τις γυναίκες , αλλά και όλους μας, αναπαράγοντας πρότυπα που δεν ανταποκρίνονται στις δικές μας αντιλήψεις και αρχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.