Τελευταία Νέα

Τροχαίο στη Βουλή: Έναν χρόνο μετά την τραγωδία και δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η δίκη

Έχει περάσει ένας χρόνος, από την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας, ο νεαρός ντελιβεράς, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή, που προκάλεσε ο οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη, ο οποίος οδηγούσε τη βουλευτική της λιμουζίνα.



Οι γονείς του, σε μια έκρηξη ανθρωπιάς, δώρισαν τα όργανα τους παιδιού τους, για να σωθούν άλλοι άνθρωποι.

Η Εισαγγελία έχει ασκήσει ποινική δίωξη, για ανθρωποκτονία από αμέλεια εναντίον του οδηγού της κ. Μπακογιάννη.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, Απόστολος Ανδρέου στον οποίο διαβιβάστηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Τροχαία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για τις συνθήκες του δυστυχήματος και τέθηκαν στο "μικροσκόπιο" των εισαγγελικών αρχών, ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου το οποίο είχε τεθεί στην ασφάλεια της Ν. Μπακογιάννη φέρεται να έστριψε παράνομα επί της Βασιλίσσης Σοφίας για να εισέλθει στο προαύλιο χώρο της Βουλής. Με δεδομένο, ότι η κυρία Μπακογιάννη δεν επέβαινε στο όχημα ο οδηγός όφειλε να εισέλθει στη Βουλή από την είσοδο της Λ. Αμαλίας.

Συγκεκριμένα, το υπηρεσιακό όχημα έστριψε αριστερά, διασχίζοντας κάθετα το αντίθετο ρεύμα χωρίς ηχητικό σήμα και δίχως να υπάρχει τροχονόμος να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

 Tο όνομα του οδηγού κρατείται επτασφράγιστο μυστικό!

Ενώ η δίκη του, δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.